zaterdag 11 juni 2011

The day after ..

Je zou denken dat het allemaal voorbij is en dat de rust is teruggekeerd in Escalles. Dat is dus een beetje verkeerd ingeschat, want gisteren heeft de pers Louis Kaltenbach gebeld voor een intervieuw. Ze willen graag foto's hebben van het project, dus moeten we die gaan selecteren en voor hem op een CD-rom zetten.

Dan moet de nieuwe plaat in het derde bushokje nog geverfd worden. Aangezien er geen docenten en leerlingen meer zijn en Twinky en Blacky niet goed kunnen schilderen, hebben we zelf de schilderskleren maar aangetrokken.
Schoonmaken en afdekken.
De eerste laag zit er bijna op.
Het werk is klaar. Het staat er weer strak bij.
Dan gaan we het stokbrood dat overgebleven is wegbrengen naar de eendenvijver. Daar zwemmen zoveel kuikentjes dat die daar best wel trek in hebben. We besluiten de helft in stukjes te breken en over het hek te gooien en dan morgen de andere helft te gaan brengen.
Als we thuiskomen zit er een mailtje in van de vrouw van de burgemeester. Ze is heel tevreden en vind dat de leerlingen goed hun best gedaan hebben. Ze denkt dat het een hele goede, maar vermoeiende week is geweest en zegt dat het fijn is dat het nu een lang weekend is om weer even lekker bij te komen. We hebben natuurlijk meteen teruggemaild dat wij ook heel tevreden zijn.
Louis Kaltenbach komt langs, want de afspraak met de pers is vervroegd, dus niet eten, maar snel even omkleden en opfrissen. De twee reporters die komen intervieuwen zijn van twee verschillende nieuwsbladen.
Intervieuw met twee vliegende reporters.
Op de schouw de mand met appeltjes.
Louis Kaltenbach gaat ook een stukje schrijven voor de dorpskrant, dus ook hij stelt nog een aantal vragen. De appeltjes van meneer van Helden hebben we in een grote mand gedaan en meegenomen voor Manu Kaltenbach. Als je goed naar de foto kijkt, staat de mand met appeltjes boven de kachel. Dus daarvoor heel veel dank meneer van Helden.
Dus dit was zo maar weer een dag. Het is vier uur en we moeten nu nog even lekker wat eten maken voor de lunch. Is dat niet een beetje laat? Ja, maar je ziet het ... de tijd vliegt in Escalles.

Lekker even bijkomen!


3 opmerkingen:

  1. heeey meneer en mevrouw van Bokhoven,
    ik vond het echt super leuk gezellig gaag en onzettend mooi in escalles.
    en met de docenten was het ook super gezellig en leuk veel gelachen in die week veel leuke werkzaamheden gedaan,
    ik en lisa waren de enigste vogelaars van de kinderen die vrijdag ochtend gingen vogelspotten met meneer van helden en mevrouw van zon.
    nogmaals bedankt voor alle gezelligheid en het lekkere eten hopelijk komt er nog zo iets ook een hele week met deze docenten en kinderen.
    groetjes van Killian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GAAG was foutje ik bedoel GAAF

    BeantwoordenVerwijderen
  3. is dat u man mvr van bokhoven ?? :$

    BeantwoordenVerwijderen