dinsdag 28 mei 2013

Escalles 2013: het derde jaar

Gelukkig is internet en telefoon in Escalles weer hersteld en kan het verslag van de derde werkweek in Escalles geplaatst worden. Gisterenmorgen zijn leerlingen en leraren van Prinsentuin van Cooth afgereisd naar Escalles. Dit is de derde keer dat we deze reis in het kader van internationalisering maken.

De complete groep van Escalles 2013.
De docenten zijn:
  1. Mevrouw Helma Wilking
  2. Meneer Eric Abrahams
  3. Meneer Teunis van Helden (is het 1e jaar ook meegeweest, dus die weet de weg)
De leerlingen zijn:
  1. 3GT1 Mike van Beek
  2. 3GT1 Ivar van Dorst
  3. 3K1 Demi Eestermans
  4. 3K1 Rob Rasenberg
  5. 3K1 Beau Ridders
  6. 3K1 Wouter Schoenmakers
  7. 3K1 Danni van Steenhoven
  8. 3K1 Joƫlla Tolenaars
  9. 3K1 Giovanni Waas
  10. 3K2 Yza Hanegraaf
  11. 3K2 Puck Klaassens
  12. 3K2 Karen Lindeboom
Dat is een mooi club bij elkaar. Dit jaar gaan de leerlingen weer een aantal uren werken in het dorp. Bijvoorbeeld het strand schoonmaken, muurschilderingen maken voor de kleuterschool, perkjes onderhouden en misschien als er tijd is weer het Mariabeeld schoonmaken.
Er zijn gezamenlijke activiteiten met Franse leerlingen en uiteraard een stel mooie en interessante excursies. Tenslotte zitten ze in een gebied met een rijke historie. Op allerlei plaatsen kom je overblijfselen tegen van de Romeinen, Grieken, Napoleon, de 1e en de 2e wereldoorlog.

Wil je meer foto's zien, kijk dan op facebook. Er is een speciale groep voor dit internationaliseringsproject "Coulogne - Prinsentuin - Escalles". Klik op foto's en je vindt er fotoalbums gegroepeerd naar datum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten